Eisenfaust
Conscript
Posts: 9
Joined: Mon Dec 02, 2013 11:15 pm

Changing resolution

Tue Jan 27, 2015 11:29 pm

Is there any method to change resolution to 1920x1200 or about it?
Editing file "GI" didn't help.

User avatar
PhilThib
Posts: 13359
Joined: Tue Oct 18, 2005 5:21 pm
Location: Meylan (France)

Wed Jan 28, 2015 7:43 am

Not to my knowledge...remember this is a 2005 game (10 years now) and those big screen resolution were not commonly available. Anyway, send a PM here to Clavinus (forum member nick), he is the one who coded that game, and he may have a clue
Image

User avatar
ERISS
AGEod Guard of Honor
Posts: 1955
Joined: Mon Aug 23, 2010 10:25 am
Location: France

Wed Jan 28, 2015 11:44 am

Maybe try 1680x1050 (WSXGA+) and 1728x1080 -they are 16:10 too-,
and scale up to the native resolution of your screen.
Or even 1440x 900, or 1280x800 (WXGA) (but 320x200(CGA)lol should not work).

Eisenfaust
Conscript
Posts: 9
Joined: Mon Dec 02, 2013 11:15 pm

Wed Jan 28, 2015 5:42 pm

ERISS wrote:Maybe try 1680x1050 (WSXGA+) and 1728x1080 -they are 16/10 too-,
and scale up to the native resolution of your screen.
Or even 1440x 900, or 1280x800 (WXGA) (but 320x200(CGA)lol should not work).


How?

User avatar
ERISS
AGEod Guard of Honor
Posts: 1955
Joined: Mon Aug 23, 2010 10:25 am
Location: France

Wed Jan 28, 2015 6:10 pm

Technically, about G.Invasions program, I don't know: Search for a 16:10 screen option in the game, if any for this old game (I don't think so, maybe 1280x800?..).
Before this, go in your graphic card driver, and put the scaling, keeping the ratio (or not: it won't make a difference if you succeed in setting a 16:10 resolution ingame, as the ratio will be the same than the one of your monitor).

Return to “Great Invasions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests