gbrenna
Civilian
Posts: 4
Joined: Fri Jul 06, 2012 10:30 pm

Unable to build as Russia

Tue Mar 06, 2018 7:03 pm

We're in the middle of a PBEM campaign game. Suddenly I am no longer able to build units other than militia even though I had sufficient money, manpower and War Supply. I am involved in other games as the Russian and this has not occurred in those games.

I sent my orders file to each of the other players and they too were unable to build.

Anybody else seen this? Thoughts? We're in the middle of a very good game and would hate to abandon it.

User avatar
Nikel
Posts: 2321
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm

Re: Unable to build as Russia

Tue Mar 06, 2018 7:23 pm

Why don't you post the saves here?

gbrenna
Civilian
Posts: 4
Joined: Fri Jul 06, 2012 10:30 pm

Re: Unable to build as Russia

Tue Mar 06, 2018 7:39 pm

Okay, I'll give it ashot.
Attachments
EAW_BCvJW_GE~EN1.zip
(74.11 KiB) Downloaded 16 times

User avatar
Nikel
Posts: 2321
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm

Re: Unable to build as Russia

Tue Mar 06, 2018 7:47 pm

Not enough with the .ord file, zip the whole folder.

gbrenna
Civilian
Posts: 4
Joined: Fri Jul 06, 2012 10:30 pm

Re: Unable to build as Russia

Tue Mar 06, 2018 8:16 pm

here are the .hst and .ord files.
Attachments
EAW_BCvJW_GE.zip
(584.19 KiB) Downloaded 19 times

User avatar
Nikel
Posts: 2321
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm

Re: Unable to build as Russia

Tue Mar 06, 2018 10:00 pm

There seems to be a problem with war supplies playing as Russia:


You can only build what need no war supplies.

On top of the screen it is said you have 45, however with the tooltip on it changes to 280?

Loading CPs turn there is a coincidence of both numbers.


The version of the .hst is

EAW 1.04 (Beta Patch 1.02 - April 2016)


Are you all using this beta version?

gbrenna
Civilian
Posts: 4
Joined: Fri Jul 06, 2012 10:30 pm

Re: Unable to build as Russia

Tue Mar 06, 2018 10:38 pm

I see what you're saying. But even with only 45 war supply I should be able to build regular infantry at 10 war supply each. The game won't allow it. Am I missing something?
Yes, we are all using 1.04.

User avatar
Nikel
Posts: 2321
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm

Re: Unable to build as Russia

Tue Mar 06, 2018 10:47 pm

The engine thinks there are not enough war supplies, why? I do not know.

Hope Pocus or Altaris can take a look at it.

Return to “EAW Technical support / Aide technique”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests