ETF
Lieutenant
Posts: 121
Joined: Wed Sep 03, 2014 9:10 pm
Location: Hamilton, Ontario, Canada
Contact: Twitter

Windows screen?

Mon Dec 11, 2017 9:37 pm

Can't seem to locate an option for placing the game in Windows Mode......Would help with multiple monitors and the history of AGEOD games loading, not on the main screen.

User avatar
Captain_Orso
Posts: 5736
Joined: Tue Sep 01, 2009 5:02 pm
Location: Stuttgart, Germany

Re: Windows screen?

Tue Dec 12, 2017 11:11 am

Run the AGESettings.exe program, Screen mode -> Standard, Window Mode, probably Fixed Resolution, with border. Without border can be a PITA at times.

Alternatively, if you really wish to, you can manually edit Display.opt in the Settings folder, but you are responsible for doing it correctly, if you want some exotic window size.

Return to “Wars of Napoleon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests