Lord Telering
Conscript
Posts: 10
Joined: Thu Jun 15, 2017 9:54 am
Location: Carinthia, Austria
Contact: Skype YouTube

Can't form a division?

Fri Jun 30, 2017 7:54 pm

Hi,
How can I form a division in Won?
I know, by selecting a general and some units with CRTL+Left Click, and then clicking "Combine Units". But, no matter which units I choose, this button is always greyed out?
Thanks for help

User avatar
Durk
Posts: 2205
Joined: Thu Apr 28, 2011 4:36 am
Location: Wyoming

Re: Can't form a division?

Sun Jul 02, 2017 3:16 am

Might be a few things. One is division limits
Division limits
Austria starts with 20.
Britain starts with 10.
Prussia starts with 10.
Russia starts with 40.
Spain starts with 10.

The other is how I form divisions. I use the middle button off to the side of the unit display. I select a general and then select the form division button. Holding down the control key I select units. When done select the plus.

Lord Telering
Conscript
Posts: 10
Joined: Thu Jun 15, 2017 9:54 am
Location: Carinthia, Austria
Contact: Skype YouTube

Re: Re: Can't form a division?

Sun Jul 02, 2017 5:42 pm

Thanks for the answer;
I continued the campaign for some turns and then it worked.
Thanks again!

Return to “Wars of Napoleon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest