Eishen
Civilian
Posts: 4
Joined: Wed Aug 10, 2016 3:41 pm

Crash at ending turn

Wed Aug 10, 2016 3:50 pm

In grand campaign, two savegames attached (one each side) as both cracks

[ATTACH]39575[/ATTACH][ATTACH]39576[/ATTACH][ATTACH]39577[/ATTACH]
Attachments

[The extension txt has been deactivated and can no longer be displayed.]

SpanishCivilWarmiore0.rar
(1.04 MiB) Downloaded 71 times
SpanishCivilWarfasc.rar
(1.42 MiB) Downloaded 74 times

User avatar
Nikel
Posts: 2575
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm

Wed Aug 10, 2016 3:57 pm

According to the log file your game is not updated to the last version.

Here is the last patch released.

http://www.ageod-forum.com/showthread.php?38354-Public-Beta-Patch-1-02RC1-Ebro-scenario


I can run the turn without a crash with that version.

Eishen
Civilian
Posts: 4
Joined: Wed Aug 10, 2016 3:41 pm

Wed Aug 10, 2016 4:16 pm

WORKS! it messed al the savegames (all leaders are changed), but does not crash , time for a fresh beginning
THANKS for the quick answer

User avatar
Nikel
Posts: 2575
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm

Wed Aug 10, 2016 4:35 pm

Fortunately it was the last turn, so the mess was not important :neener:

User avatar
Leibst
Posts: 2572
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:06 am
Location: Madrid, Spain
Contact: Website Facebook

Wed Aug 10, 2016 4:58 pm

Thanks Nikel.
I dont understand why it did crash looking the log, but after loading the saved game i see some portraits wrong.
I think you dont had the last version installed, and also check that both players have the same version installed.
Image
Headquarter game designer of Battles For Spain, Ageod English Civil War, España:1936 and Thirty Years War
HQ website

User avatar
Nikel
Posts: 2575
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm

Wed Aug 10, 2016 6:13 pm

Leibstandarte wrote:Thanks Nikel.
I dont understand why it did crash looking the log, but after loading the saved game i see some portraits wrong.
I think you dont had the last version installed, and also check that both players have the same version installed.


:hat:

Yes, he was running 1.00

Return to “España Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests