Eishen
Civilian
Posts: 4
Joined: Wed Aug 10, 2016 3:41 pm

Crash at ending turn

Wed Aug 10, 2016 3:50 pm

In grand campaign, two savegames attached (one each side) as both cracks

[ATTACH]39575[/ATTACH][ATTACH]39576[/ATTACH][ATTACH]39577[/ATTACH]
Attachments

[The extension txt has been deactivated and can no longer be displayed.]

SpanishCivilWarmiore0.rar
(1.04 MiB) Downloaded 15 times
SpanishCivilWarfasc.rar
(1.42 MiB) Downloaded 22 times

User avatar
Nikel
Posts: 2082
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm
Location: Expaña

Wed Aug 10, 2016 3:57 pm

According to the log file your game is not updated to the last version.

Here is the last patch released.

http://www.ageod-forum.com/showthread.php?38354-Public-Beta-Patch-1-02RC1-Ebro-scenario


I can run the turn without a crash with that version.

Eishen
Civilian
Posts: 4
Joined: Wed Aug 10, 2016 3:41 pm

Wed Aug 10, 2016 4:16 pm

WORKS! it messed al the savegames (all leaders are changed), but does not crash , time for a fresh beginning
THANKS for the quick answer

User avatar
Nikel
Posts: 2082
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm
Location: Expaña

Wed Aug 10, 2016 4:35 pm

Fortunately it was the last turn, so the mess was not important :neener:

User avatar
Leibst
Posts: 2514
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:06 am
Location: Madrid, Spain

Wed Aug 10, 2016 4:58 pm

Thanks Nikel.
I dont understand why it did crash looking the log, but after loading the saved game i see some portraits wrong.
I think you dont had the last version installed, and also check that both players have the same version installed.
Image
Headquarter game designer of España:1936 and Thirty Years War
http://headquarter.es/wp/

User avatar
Nikel
Posts: 2082
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm
Location: Expaña

Wed Aug 10, 2016 6:13 pm

Leibstandarte wrote:Thanks Nikel.
I dont understand why it did crash looking the log, but after loading the saved game i see some portraits wrong.
I think you dont had the last version installed, and also check that both players have the same version installed.


:hat:

Yes, he was running 1.00

Return to “España Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest