User avatar
Leibst
Posts: 2504
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:06 am
Location: Madrid, Spain

First official patch announced

Mon Jun 02, 2014 10:54 am

Here:
http://www.ageod-forum.com/showthread.php?35626-Espa%F1a-1936-First-Official-Patch&p=315291#post315291

<< Sept 2014 edited: Just to clarify. This patch is the only you need to install to get lthe latest version of the game. >>
Image
Headquarter game designer of España:1936 and Thirty Years War
http://headquarter.es/wp/

User avatar
Erik Springelkamp
Brigadier General
Posts: 411
Joined: Sat Dec 03, 2011 2:40 pm
Location: Groningen, NL

Mon Jun 02, 2014 6:19 pm

I just installed this and started a new game as Nationalists.

However, some inland army forces (in the North) are now shown as fleets (blue tab in the forces window, rectangular picture on the map).

I installed the patch over the beta patch 1.0c. It was an otherwise fresh install, as I recently upgraded my PC from XP to Windows 7.

User avatar
Leibst
Posts: 2504
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:06 am
Location: Madrid, Spain

Mon Jun 02, 2014 7:11 pm

As this is the first official patch you shoul install it over a clean installation.
Image
Headquarter game designer of España:1936 and Thirty Years War
http://headquarter.es/wp/

User avatar
Erik Springelkamp
Brigadier General
Posts: 411
Joined: Sat Dec 03, 2011 2:40 pm
Location: Groningen, NL

Mon Jun 02, 2014 7:34 pm

I uninstalled everything (removing the remains in the installation directory), then installed Espana1936-SetupRelease-100.exe (2-10-2013) and applied the patch Patch_Espana1936_v1.01.exe (today).

Same result with fleet icons for for example 1st Bat. Reg San Quentin in region Rio Duero.

(by the way, the 1.00 installer put a couple of save games in the saves directory).

User avatar
Erik Springelkamp
Brigadier General
Posts: 411
Joined: Sat Dec 03, 2011 2:40 pm
Location: Groningen, NL

Mon Jun 02, 2014 7:34 pm

Double post

User avatar
Leibst
Posts: 2504
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:06 am
Location: Madrid, Spain

Tue Jun 03, 2014 6:20 am

I dont see why are you getting that issues Erik.
Its clear that the problem is related with the models and units. FotN and the main campaing have the same issue?
Image
Headquarter game designer of España:1936 and Thirty Years War
http://headquarter.es/wp/

User avatar
Erik Springelkamp
Brigadier General
Posts: 411
Joined: Sat Dec 03, 2011 2:40 pm
Location: Groningen, NL

Tue Jun 03, 2014 8:45 am

FotN looks OK.

And when I save and reload the Campaign it also looks OK, but when I start a new campaign, it looks like this:

The attachment Start.png is no longer available
Attachments
Start.png

User avatar
Leibst
Posts: 2504
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:06 am
Location: Madrid, Spain

Tue Jun 03, 2014 10:23 am

Erik you were right, there's an issue with the main scenario.
I didn't notice it last saturday while testing. Its strange. We will update the patch.
Meanwhile use this scenario file.

[ATTACH]28441[/ATTACH]
Attachments
SpanishCivilWar.zip
(31.12 KiB) Downloaded 154 times
Image
Headquarter game designer of España:1936 and Thirty Years War
http://headquarter.es/wp/

Return to “España 1936”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest