brettossman
Private
Posts: 27
Joined: Thu Oct 18, 2018 11:22 am

Units in Out of Scenario Regions

Thu Nov 22, 2018 7:46 pm

I'm getting units in regions I cannot enter in my scenario. Should I be able to use these, and if so, how?

User avatar
DrPostman
Posts: 2988
Joined: Wed Nov 09, 2011 5:39 pm
Location: Memphis, TN
Contact: Website Facebook Twitter YouTube

Re: Units in Out of Scenario Regions

Fri Nov 23, 2018 12:04 am

Which scenario are you playing?

brettossman
Private
Posts: 27
Joined: Thu Oct 18, 2018 11:22 am

Re: Units in Out of Scenario Regions

Fri Nov 23, 2018 6:27 pm

1862 East Campaign

It's giving me notifications about boats in Iberville, LA, but I can't do anything with them.

When I point to that region, it says region cannot be entered in this scenario.

User avatar
DrPostman
Posts: 2988
Joined: Wed Nov 09, 2011 5:39 pm
Location: Memphis, TN
Contact: Website Facebook Twitter YouTube

Re: Units in Out of Scenario Regions

Sat Nov 24, 2018 7:43 am

Never played that scenario but I suspect that the Mississippi river isn't in play so
and ships there are unusable.

brettossman
Private
Posts: 27
Joined: Thu Oct 18, 2018 11:22 am

Re: Units in Out of Scenario Regions

Sat Nov 24, 2018 2:07 pm

DrPostman wrote:Never played that scenario but I suspect that the Mississippi river isn't in play so
and ships there are unusable.


That seems to be the case, but I was wondering why they are even mentioned at all, if you can't play them.

User avatar
Durk
Posts: 2558
Joined: Thu Apr 28, 2011 4:36 am
Location: Wyoming

Re: Units in Out of Scenario Regions

Sun Nov 25, 2018 2:31 am

It is just an anomaly. Many of the scenarios have small burps like this. Nothing intentional.

User avatar
Captain_Orso
Posts: 5766
Joined: Tue Sep 01, 2009 5:02 pm
Location: Stuttgart, Germany

Re: Units in Out of Scenario Regions

Mon Nov 26, 2018 5:18 pm

All the scenarios, which includes the campaigns, generally use all the same events, because it's all the same war with only time frame and area limitations.

Generally the theater campaigns simply have a trimmed down copy of the set of events used in the grand campaigns. But in trimming down, one event within the trimmed down set of events is probably spawning the units in NO.

If this were fixed, the units would simply not be spawned in, so in not being able to use the units, the outcome is the same.

Simply ignore that they are there and you'll be fine.

Return to “Civil War II”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests