User avatar
Ace
Posts: 3498
Joined: Mon Aug 30, 2010 4:33 pm
Location: Croatia

Patch 1.04. is out

Sun Sep 07, 2014 10:39 am

Just install it via ingame update mechanism, or download it from matrix games civil war II, downloads section.

Enjoy :)

User avatar
ohms_law
AGEod Veteran
Posts: 725
Joined: Sun Oct 19, 2008 5:42 pm
Location: Syracuse, NY

Sun Sep 07, 2014 11:05 am

Wow, didn't even notice. I wonder (and assume) if it's the same as 1.04RC6?

charlesonmission
Posts: 777
Joined: Wed Mar 09, 2011 5:55 am
Location: USA (somewhere)

Sun Sep 07, 2014 12:21 pm

I understood there were some slight differences. Is this save game compatible?

Damius
Conscript
Posts: 6
Joined: Tue Sep 02, 2014 9:12 pm

Sun Sep 07, 2014 1:54 pm

I was playing 1.04RC6(manually updated) through Steam, used the auto update and now I'm back to 1.04RC5, don't think that's correct is it?

grimjaw
Brigadier General
Posts: 423
Joined: Wed Feb 09, 2011 5:38 am
Location: Arkansas

Sun Sep 07, 2014 2:42 pm

Thanks for the heads up, Ace. Is there a changelist included or one posted somewhere? I'd like to see if the force strength for region was changed.

jm

User avatar
Ace
Posts: 3498
Joined: Mon Aug 30, 2010 4:33 pm
Location: Croatia

Sun Sep 07, 2014 3:17 pm

It is save compatible. There are some differences to RC6. You get the changelist in readme file once you update. Force strength for region is total for enemy forces, and individual stack strength for own forces (as in RC6).
As for Steam, maybe Valve needs to update their servers as well, don't know. I updated via in-game updater (not Steam version).

User avatar
Mickey3D
Posts: 1569
Joined: Thu Apr 03, 2008 9:09 pm
Location: Lausanne, Switzerland

Sun Sep 07, 2014 5:01 pm

The patch is not available for stand alone download here on the forum ?

vonRocko
Colonel
Posts: 385
Joined: Tue Jul 29, 2008 5:28 pm

Sun Sep 07, 2014 5:06 pm

Thanks guys!

User avatar
Ace
Posts: 3498
Joined: Mon Aug 30, 2010 4:33 pm
Location: Croatia

Sun Sep 07, 2014 6:55 pm

Mickey3D wrote:The patch is not available for stand alone download here on the forum ?


Here is the link:

http://www.matrixgames.com/products/500/downloads/

User avatar
Mickey3D
Posts: 1569
Joined: Thu Apr 03, 2008 9:09 pm
Location: Lausanne, Switzerland

Sun Sep 07, 2014 7:05 pm

Thanks !

Bobby53
Conscript
Posts: 14
Joined: Sat Dec 19, 2009 12:54 am

Sun Sep 07, 2014 7:12 pm

Just downloaded the new patch, and I can't change units names.

gwgardner
Brigadier General
Posts: 448
Joined: Thu Sep 28, 2006 5:46 pm

Tue Sep 09, 2014 9:08 pm

Steam updated my CW2 to 1.04 yesterday (new executable). This changed something related to loading saves, as my current game is no longer selectable from the load menu. I can resume it, but not load it.

Linstock
Corporal
Posts: 52
Joined: Sat Jul 28, 2012 2:30 am

Tue Sep 09, 2014 10:37 pm

Bobby53 wrote:Just downloaded the new patch, and I can't change units names.


Confirmed. I have the same problem. Updated through the CWII intro screen.

Bobby53
Conscript
Posts: 14
Joined: Sat Dec 19, 2009 12:54 am

Wed Sep 10, 2014 12:53 am

Linstock wrote:Confirmed. I have the same problem. Updated through the CWII intro screen.


But no answer yet on a fix.

User avatar
Pocus
Posts: 25499
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Wed Sep 10, 2014 3:39 pm

This is sadly a bug who was left in the uploaded file in July. We will probably have to issue a public beta 1.05 very soon because of that.
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

User avatar
pgr
General of the Army
Posts: 623
Joined: Fri Jan 24, 2014 9:33 pm
Location: Paris France (by way of Wyoming)

Wed Sep 10, 2014 5:01 pm

Pocus wrote: We will probably have to issue a public beta 1.05 very soon because of that.


ah.... there ain't no rest for the wicked.... :cuit:

Return to “Civil War II”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests