majandro
Conscript
Posts: 7
Joined: Mon Nov 10, 2014 7:50 pm

Graphic corruption supply filter

Sun Dec 13, 2015 12:24 pm

Hi,

I have a graphic corruption when displaying the supply filter

[ATTACH]36214[/ATTACH]

It has started in a hannibal game, but know every time I try to start a new game I have the same issue. Any way to solve, or I have to reinstall?

Regards,
Attachments
Sin título.png

User avatar
Franciscus
Posts: 4564
Joined: Fri Apr 20, 2007 8:31 pm
Location: Portugal

Sun Dec 13, 2015 1:35 pm

Hi

Never seen that one. How much RAM and Video RAM do you have ?

Try to shut down and restart your PC and be sure to not have any other programs running in the background. Try also to change (reduce) the settings of "Memory Usage" (to 25 or 50%; In Options > System), that may help

Regards
[SIGPIC][/SIGPIC]

majandro
Conscript
Posts: 7
Joined: Mon Nov 10, 2014 7:50 pm

Sun Dec 13, 2015 1:46 pm

Hi,

Thanks for the quick reply! Even on Sunday

I have 8gb RAM, a 4GB VRAM

Anyway Restarting the computer seems to solve the problems, and now it's working ok.

Again, thanks!

User avatar
Franciscus
Posts: 4564
Joined: Fri Apr 20, 2007 8:31 pm
Location: Portugal

Sun Dec 13, 2015 2:01 pm

Glad it got fixed

Regards
[SIGPIC][/SIGPIC]

Return to “AJE Technical support / Aide technique”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests