User avatar
Narwhal
Posts: 792
Joined: Fri Aug 27, 2010 4:13 pm
Location: Paris

Makhno Everywhere

Sun Nov 20, 2011 6:52 pm

When I process this turn as the Southern Whites, all the battles (from the frozen North to the Caucasus) are, during resolution, "led" by Makhno. On the battle report, there are NO red commander at all, though.

Hope you can repeat the bug.
Attachments
MakhnoEverywhere.rar
(800.4 KiB) Downloaded 139 times

User avatar
Narwhal
Posts: 792
Joined: Fri Aug 27, 2010 4:13 pm
Location: Paris

Sun Nov 20, 2011 7:02 pm

You might want the picturess.

Also, another battle against "Makhno" in Ukraine, but I was too slow on the Screencap.
Attachments
Makhno1.jpg
Makhno2.jpg

User avatar
Pat "Stonewall" Cleburne
General of the Army
Posts: 639
Joined: Sun Mar 22, 2009 7:46 pm
Location: Kentucky

Mon Nov 21, 2011 2:45 am

It was a glitch (though I thought they fixed it). If you turn off pause after battle in the options then it won't happen.

User avatar
lodilefty
Posts: 7577
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

Mon Nov 21, 2011 4:09 am

Have you applied the lateset patch?
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]
[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]

[CENTER]Rules for new members[/CENTER]
[CENTER]Forum Rules[/CENTER]

[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

User avatar
Narwhal
Posts: 792
Joined: Fri Aug 27, 2010 4:13 pm
Location: Paris

Mon Nov 21, 2011 4:49 pm

Latest patch. 1.04.

It is NOT the previous problem where the commander of the previous battle would appear as the commander of the next battle after a battle so short there would be no "pause". In this case, the game pauses properly each time.

Return to “Help to improve RUS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest