User avatar
Ruskolnikov
Sergeant
Posts: 78
Joined: Tue Jun 26, 2012 2:26 pm
Location: Australia

Site (or user) Problem

Tue Nov 01, 2016 4:55 am

Hi

How do you attach an image file to a post?

I cant figure out how to attach a JPG etc

Thanks

Mark

User avatar
Nikel
Posts: 2082
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm
Location: Expaña

Re: Site (or user) Problem

Tue Nov 01, 2016 10:02 am

Right now, due to the forum change it is only possible in the AARs and in the mods subforum.

So create a thread there and attach what you want.

User avatar
Ruskolnikov
Sergeant
Posts: 78
Joined: Tue Jun 26, 2012 2:26 pm
Location: Australia

Re: Site (or user) Problem

Mon Nov 14, 2016 9:14 pm

Thanks

Unfortunately no help or comments regarding the wrong HQ (French HQ commanding western russian units) or the misplaced eastern Russian officer (commanding Ukrainian troops) after posting in the mods section

Regards

Mark

User avatar
Nikel
Posts: 2082
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:38 pm
Location: Expaña

Re: Site (or user) Problem

Mon Nov 14, 2016 9:37 pm

Yes, I have noticed it. Both seems bugs to me.

But the answer and fix must be given by andatiep and he has been absent from the forum for more than 2 weeks :hat:
Last edited by Nikel on Tue Nov 15, 2016 3:09 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Ruskolnikov
Sergeant
Posts: 78
Joined: Tue Jun 26, 2012 2:26 pm
Location: Australia

Re: Site (or user) Problem

Tue Nov 15, 2016 11:46 am

Hi

I gathered that they were bugs

Thanks for the reply

Regards

Mark

Return to “Revolution Under Siege”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest