Page 3 of 3

Posted: Sat Mar 24, 2012 5:30 pm
by NefariousKoel
'P' is out!

*cracks whip*

:D

Posted: Thu Mar 29, 2012 6:23 pm
by JMass
NefariousKoel wrote:Hey JMass.. are you going to make an updated version of your Map Mod once the final patch comes out (to be 1.08p?)?

It looks like some of the map regions have been changed in the latest update, at least from what I noticed of the file names going in. :blink: Your light map mod and see-through battle windows are practically must-haves for me. :cool:



Hi NefariousKoel, I looked at the new patch but no map regions graphics files are changed, so no need for an updated version of your Map Mod.

Posted: Fri Mar 30, 2012 4:15 pm
by NefariousKoel
JMass wrote:Hi NefariousKoel, I looked at the new patch but no map regions graphics files are changed, so no need for an updated version of your Map Mod.


Great! Thanks for checking.

Those must've been from older updates, then. Good news as I still have the old one in my JSGME mod folder for it, pretty sure. :D

Posted: Tue Feb 05, 2013 10:00 am
by Baris
JMass wrote:Download link


Thanks, but this link seems not working only 345 bytes text file.

Posted: Tue Feb 05, 2013 10:43 am
by Panama Red
I just downloaded it (from post #50) and had NO problems (134,611 kb).

Posted: Tue Feb 05, 2013 11:13 am
by Baris
Panama Red wrote:I just downloaded it (from post #50) and had NO problems (134,611 kb).


Interesting. That 345 bytes is for text message "403 forbidden". either my internet provider banned that site or other way around. :bonk:
Too bad. I wonder if there is any other link.

Posted: Wed Feb 27, 2013 6:41 pm
by Jeffchrisope
Quick question: do all these graphical mods work with the latest (1.08Q) that is currently out? And ... anybody have a few screenshots that have ALL of these (very cool sounding!) mods all at once?

Posted: Wed Feb 27, 2013 8:24 pm
by Panama Red
To answer your question: Yes, all the graphical mods still work with 1.08Q

Posted: Wed Feb 27, 2013 10:15 pm
by Random
Greatly embarrassed to admit this but until today I had not downloaded and tried JMass' graphic mod. What a superb addition to WW1G, for although I really had no issues with the Stock graphics, the increase in clarity that this mod provides is quite remarkable.

Don't know if you still pop by this Forum JMass but if you do, Many Thanks for your excellent mod!

-C

Posted: Mon Mar 04, 2013 12:38 pm
by JMass
I am uploading my mod on my Dropbox public folder, it will be ready in about an hour from now. The zip file contains two folder with map and interface files, simply delete some of them if you prefer stock ones. The mod is JSGME compatible, the download link will be:

https://dl.dropbox.com/u/1613330/JM_WW1G_mod.zip

Random wrote:Don't know if you still pop by this Forum JMass but if you do, Many Thanks for your excellent mod!
-C


I am often on AGEOD forums, thanks for appreciating my work!

Posted: Wed Mar 06, 2013 1:21 am
by Baris
JMass wrote:I am uploading my mod on my Dropbox public folder, it will be ready in about an hour from now. The zip file contains two folder with map and interface files, simply delete some of them if you prefer stock ones. The mod is JSGME compatible, the download link will be:



Thanks for that, other download link was problematic for me.

Posted: Thu Mar 07, 2013 12:12 am
by wodin
JMass..is an unsung hero as far as modding goes on many games.

Posted: Thu Feb 27, 2014 3:13 am
by HidekiTojo
I just got this game and I play it in 1024x768 i think thats the setting.

I downloaded the latest one on the 3rd page and used jgsme and when I get to a few turns in the game crashes before the month of august is over.

can you guys help??

bc this mod was SO helpful

Posted: Thu Feb 27, 2014 6:16 am
by Random
HidekiTojo wrote:I just got this game and I play it in 1024x768 i think thats the setting.

I downloaded the latest one on the 3rd page and used jgsme and when I get to a few turns in the game crashes before the month of august is over.

can you guys help??

bc this mod was SO helpful

I have had occasional graphic issues and still do from time to time but have had success running the game using the "Use monitor setting" in the WW1G Configurator and disabling "Play Intro video" if that box is checked. What OS are you using?

-C