Greyshaft
Conscript
Posts: 19
Joined: Thu Jun 27, 2013 9:47 pm

Does this game run under Windows 10?

Tue Dec 22, 2020 7:56 am

Does this game run under Windows 10? It ran on this PC years ago under Win 7 before I upgraded the OS
I dusted this game off for Christmas and installed the 1.08 patch.
It is a legal copy of the Gold version with correct serial installed.
I get the following error:
WW1GoldError.jpg
WW1GoldError.jpg (33.49 KiB) Viewed 390 times

Taillebois
General
Posts: 590
Joined: Sat Nov 01, 2008 8:09 pm
Location: Nr GCHQ Cheltenham

Re: Does this game run under Windows 10?

Tue Dec 29, 2020 10:48 am

Yes - at least on my Lenovo laptop with integrated graphics.

debug assertion is something to do with C++ so try searching for that.
Various solutions have worked but not all the same for all people.

I hope that points you in the right direction.

User avatar
Durk
Posts: 2789
Joined: Thu Apr 28, 2011 4:36 am
Location: Wyoming

Re: Does this game run under Windows 10?

Wed Dec 30, 2020 11:46 pm

Did you try running with the Windows 7 emulator, that is, using the option to run in admin mode in an earlier version. This is what I do and it works mostly fine, a few graphical glitches is all.

Return to “WW1 Technical support / Aide technique”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest