ERA101
Conscript
Posts: 13
Joined: Fri Dec 25, 2009 2:02 pm

Have problem with pause button.

Wed Jan 23, 2019 11:44 am

I use surface pro which have no real pause button. (media pause not work.)
So it's a major problem with constant game pause
which require player to tap pause button to progress.
(I don't know why that pause needed, this game is turn based??)

So how to disable this pause
Or generate some key to use to unpause instead.
Thank you

jcrohio
Lieutenant
Posts: 101
Joined: Thu Mar 30, 2006 12:50 am
Location: Ohio

Re: Have problem with pause button.

Wed Jan 23, 2019 2:05 pm

F9 Key

Return to “WW1 : La Grande Guerre 14-18”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests