User avatar
Hobbes
Posts: 4378
Joined: Sat Mar 11, 2006 12:18 am
Location: UK

Sat Feb 12, 2011 4:37 pm

Hi Philippe, I have added an event called CNRTEST to the start of the Pequot War scenario with a SelectSubUnits command using Domains $Land.
I get the same problem - no units selected even though a settler unit exists in the region. Files attached.

No error in this script
--------------START OF SCRIPT----------------
Line 3: SelectFaction, selected: Great Britain
Line 6: SelectFaction, selected: Great Britain
Line 8: Started processing event: evt_nam_CNRTEST
Line 8: This event is not yet referenced, base number of allowed occurences 1
Line 12: Entering triggered actions for event evt_nam_CNRTEST
Line 13: SelectSubUnits finished Regions Selected: 0 SubUnits Selected: 0
Line 14: [WARNING] AlterCuSubUnit: Selection is empty (Apply To List)
Line 16: Finished processing event: evt_nam_CNRTEST
Line 16: ------------------------------

Cheers, Chris
Attachments
WIA_Setup_PequotWar1636_ver105.zip
(90.62 KiB) Downloaded 91 times

User avatar
Pocus
Posts: 25433
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Sat Mar 12, 2011 11:35 am

forgot to reply, but it has been fixed by the way, some days ago.
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

User avatar
Pocus
Posts: 25433
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Sat Mar 12, 2011 12:11 pm

Patch 1.08 is now officially released. If major problems are spotted that need a fix, the patch will be redone with the same link and version.

This thread closed. You can discuss patch 1.08 content in the main thread.
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

Return to “Help to improve WIA”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest